Goedkope lente- of zomervakantie

De klokken zijn terug gedraaid en de zomertijd is ingegaan. Voel je de vakantiesfeer al? Denk je maar in: lekker op vakantie, genieten op een zonnig strand, de wind door je haren… Dit is allemaal goedkoop, omdat je korting krijgt via Korting.com. Bovendien laten wij je ook de beste reisaanbiedingen zien. Lees gauw verder voor super voordelige reizen!

 

Goedkope vakantie dichtbij huis

Op vakantie gaan betekent niet dat je ver weg hoeft te gaan. Dichtbij België zijn er ook super vakantiemogelijkheden voor weinig geld. Bovendien vind je nu acties zodat deze reizen je weinig geld kosten én je extra korting krijgt.

Goedkoop naar Luxemburg

Een specialist in reizen dichtbij huis is Travelbird. Momenteel kun je met een van de aanbiedingen van dit reisbureau naar Luxemburg reizen en een actietarief betalen voor de reis. Het gaat om een reis waar je verblijft langs de Sûre. Je kunt daar heerlijk ontspannen en ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt. ’s Nachts word je ook niet aan je lot overgelaten, want je geniet tijdens het weekendje weg ’s avonds van viergangen diners. Je kunt kiezen voor een verblijf tussen de twee en vier dagen en krijgt er ook nog een fles Crémant bij. Ontspanning en rust in het wonderbaarlijke Luxemburg wacht op je bij Travelbird!

Goedkoop naar de Kempen

Dit reisbureau stopt niet bij Luxemburg. Er is namelijk nu ook een wonderbaarlijke reismogelijkheid naar De Kempen. Dit is een vrij sportieve vakantie, omdat je op de fiets al het natuurschoon van de bossen en de Grote Heide kunt verkennen. Fietsen tijdens je reis is bovendien een super manier om er zeker van te zijn dat je mooie foto’s of selfies kunt maken. Je hebt namelijk op elk moment de mogelijkheid om even te stoppen langs de weg en foto’s te maken. Beleef een fantastische driedaagse vakantie in een viersterrenhotel in de Kempen, compleet met wellness, een glas cava en fietshuur met unieke fietsroutes! Bij Travelbird betaal je hier slechts 109 euro voor!

Goedkoop naar de populairste bestemmingen in de wereld

Wil je iets verder van huis om de lente te proeven? Dat is ook mogelijk. Als je kiest voor de citytrips van Cheaptickets dan zit je helemaal goed. Dit bedrijf heeft de beste reizen voor je opgesomd van reizen naar Barcelona, Rome, Milaan, Madrid, Berlijn, Venetië, Lissabon, Kopenhagen, Praag, Valencia, Stockholm en Budapest. Misschien denk je wel dat dit dure vakanties zullen zijn, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn als je gebruik maakt van de deals van Cheaptickets. Hier vind je namelijk goedkope reizen vanaf 85 euro naar de populairste reisbestemmingen in de wereld!

Goedkope zomervakantie in Frankrijk

Frankrijk is al jaren een populaire vakantieplek. Daarom zijn er nu ook goedkope reizen daar naartoe voor een onvergetelijke zomervakantie. Bij Pierre & Vacances betekent een vakantie naar Frankrijk dat je met je hele gezin voor weinig geld kunt reizen. Dit reisbureau is momenteel gul en geeft je 30% korting op reizen naar deze klassieke reisbestemming. Frankrijk heeft bovendien verschillende delen waar je naartoe kunt voor vakantie. Bekijk dus snel het aanbod, kies je favoriete bestemming uit en geniet met korting van een onvergetelijke reis naar Frankrijk. Allemaal dankzij Pierre & Vacances.