Back to school kortingen

Het nieuwe schooljaar is gestart. Dit is een goed moment om je kinderen te verrassen met een nieuwe gadget, een goede motivatie om hard te werken op school. Uiteraard kun je jezelf ook verwennen met een leuke gadget. Lees verder om te zien van welke back to school kortingen je kunt genieten.

 

Zomerse kortingen

Mega gadgets heeft momenteel een superleuke actie waarbij je te gekke kortingen krijgt tot wel 70%. Deze actie kun je ook gebruiken als back to school motivatie. Wat dacht je van een gadget zoals een jackpot slot voor je mobiel, een goudstaaf USB charger of een aluminium pasjeshouder? Er zijn verschillende leuke gadgets waar je uit kunt kiezen… Deze allemaal met korting!

Leuke back to school gadgets met korting

Behalve de algemene gadgets kun je ook kiezen voor leuke back to school gadgets met korting.

Back to school ontbijtgadget met korting

Wat dacht je van een gadget uit de back to school kortingsactie die je exact aangeeft wanneer je eitje zacht, middelhard of hard is gekookt? Dit is een handige gadget voor wanneer je je ontbijt bereid. De Fool Proof Eggtimer koop je nu voor slechts €3,95!

Studentenleven vergemakkelijken met een voordelige back to school gadget met korting

Waar je vroeger alles wat op het schoolbord geschreven was zelf opschreef, doen de studenten van tegenwoordig het een beetje gemakkelijker. Studenten maken tegenwoordig foto’s met hun mobiel. Daarom is de mobiel bestuurde R/C 720p IP camera zeker een handige hulp. Deze kun je behalve op school ook in huis, op de zaak of gewoon op een feestje gebruiken. Wacht niet te lang en koop de HD IP Camera nu voor slechts €89,95!

Back to school gadget met korting voor studiemotivatie

Nóg een handige gadget die een goede motivatie voor het nieuwe schooljaar kan zijn is de LED Newton’s Cradle. Je kent de Giant Newton’s Cradle vast wel. Dit is een item waarbij energie door middel van metalen ballen wordt overgebracht en Newton’s theorie tot uiting komt. Deze gadget dient nu tegelijkertijd als een interactieve lamp of sfeermaker op je bureau of in bijvoorbeeld de woonkamer. De gadget uit de back to school kortingsactie heeft drie functies, namelijk flash, fade en color cycle. Wees er snel bij en koop de LED Newton's Cradle nu voor slechts €49,95!