De beste kortingen na de feestmaand

De feestmaand is voorbij. We hopen dat je enorm veel hebt genoten, het jaar 2015 goed hebt afgesloten en het nieuwe jaar vol vrede en geluk hebt gestart. Aangezien de meesten van ons na alle feesten van december in januari weinig geld over hebben, wijden wij een speciale blog aan het voordeel van shoppen via Korting.com. Je kunt namelijk ook in januari verschillende items kopen met korting!

Schoenen en kleding met korting

Schoenen en kleding hebben we in elke maand en elk seizoen nodig. Daarom is het een goed idee om tenminste één keer per maand een leuke outfit aan te schaffen. Om je tegemoet te komen na alle feestdagen in december, kun je nu bij Spartoo genieten van 10% tot 20% korting op je outfits en schoenen. Deze korting is geldig op kinder-, dames- en herenkleding en wordt bepaald aan de hand van het bedrag dat je bij hen besteedt. Sla je slag en profiteer ook in januari van korting op je outfits en schoenen. Een leuke deal van Spartoo toch?

Winterkortingen van 20% en 30%

Een andere shop die aan je budget in januari heeft gedacht, is BrunottiShop. Deze heeft zich specifiek gefocust op Brunotti schoenen: boots en schoenen voor dames en heren. Je kunt de collecties op de site bekijken en je favoriete modellen uitkiezen. Vervolgens krijg je in januari 20% korting op deze leuke collectie van BrunottiShop.

Deze shop stopt niet bij de schoenenactie. Zij begrijpen dat je in de winter ook leuke en stoere jassen, sweats en broeken nodig hebt. Daarom krijg je op deze collectie nu ook korting. Deze korting is zelfs hoger dan de korting op de boots en schoenen. Je krijgt in januari maar liefst 30% korting op de Brunotti NMTC collectie van BrunottiShop. Neem snel een kijkje, want op!

Sexy kleding met korting in januari

Ook bij Pabo kun je nu terecht voor kortingen in de maand januari. Als je nu bij hen shopt, kun je profiteren van kortingen tot 70%. Er zijn sexy lingeriesetjes, leuke fashion-artikelen, BH’s, jurken, spullen voor in huis, wellnessproducten en zelfs speeltjes. Niet omdat het koud is buiten, mag het niet heet zijn binnen! Bekijk daarom snel het aanbod van Pabo en kies voor sexy artikelen met korting!

Korting.com wenst je een voorspoedig 2016 toe!