Genieten van sexy kortingen

De vakantie is voorbij. De kinderen gaan weer naar school. Nu hebben jij en je partner dus volop tijd voor elkaar. Daar heeft Willie rekening mee gehouden. Je kunt daarom genieten van vele sexy kortingen op diverse artikelen. 

 

 

Wie is Willie

Als je hoort dat Willie kortingen geeft, dan wil je vast wel weten wie Willie eigenlijk is. Willie.be is een webshop in België die erotische speeltjes en sexy lingerie verkoopt. Op deze artikelen krijg je nu korting.

Gratis verzending

De actie van Willie die als eerste eindigt is de gratis verzending. Deze actie is geldig tot 6 september 2015. Deze actie is geldig op je bestelling op willekeurige artikelen. De enige vereiste is dat je minimaal 15 euro aan producten bestelt bij Willie.

De andere acties zijn geldig tot 18 september 2015.

7,50 euro korting op spannende speeltjes

Zoek je naar een leuk en sexy speeltje? Daar weet Willie alles van. Bovendien is er een ruim assortiment speeltjes waar je uit kunt kiezen. Kies bij Willie je favoriete speeltje uit en krijg er 7,50 euro korting op. Je hoeft alleen de speciale kortingscode in te voeren bij Willie en voilà!

15 euro korting

Met de andere kortingscode van Willie kun je van nog meer korting genieten. Namelijk 15 euro! Wie wil er nou niet van korting profiteren? Wees er daarom snel bij, kies een of meerdere artikelen uit en gebruik de kortingscode van Willie om met korting sexy te zijn en spannende en sexy avontuurtjes te kunnen beleven.

10% korting op sexy speeltjes

Behalve euro kortingen, biedt Willie ook nog eens percentage kortingen aan. Als je een duur speeltje koopt, is dit vaak voordeliger dan wanneer je gebruik maakt van de kortingscodes waarbij je 7,50 of 15 euro korting krijgt. Willie heeft een uitgebreid assortiment dus het kan voorkomen dat je interesse hebt in meerdere producten. Aarzel daarom niet, neem een kijkje bij Willie, ga na wat je graag wil hebben en gebruik de kortingscode om van de beste deal te profiteren.

Extra korting via Korting.com

Het doet er niet toe van welke van de kortingscodes je gebruik maakt of welke deal je het meest aantrekt. Als je een bestelling plaatst via Korting.com, kun je genieten van cashback. Dit betekent voor jou extra voordeel, omdat je dan behalve de korting van de shop ook nog eens geld terug krijgt. Dubbel voordeel dus! Doe daarom al je aankopen via Korting.com en sla je slag!

Categories: