Met vader op vakantie: Super deals

Vind je de Vaderdag cadeaus die je in de winkel of op het internet tegenkomt niet interessant genoeg voor jouw vader? Dan kun je deze Vaderdag speciaal maken door vader te verrassen met een reis(je). Bij ons vind je super deals om met vader op vakantie te gaan. Jij geniet, vader geniet en de reisaanbiedingen zijn allemaal tegen aantrekkelijke prijzen.

 


 

Speciale Vaderdagreis

Je hoeft niet zelf naar een Vaderdagreis te zoeken, want er is al een vooraf geplande reisaanbieding speciaal voor Vaderdag. Je boekt deze reis tegen een super laag tarief. De aanbieding waar we het nu over hebben is van CenterParcs die je momenteel al vanaf 20 euro per persoon per nacht een speciale Vaderdagreis aanbiedt. Het gaat om een vakantie in het charmante Frankrijk. Je verblijft tijdens de super Vaderdagreis in een vakantiepark naar keuze. De vakantieparken liggen allemaal in Frankrijk. Ga je samen met papa op reis of stuur je papa en mama op een romantische reis naar Frankrijk? CenterParcs staat voor je klaar met een super Vaderdagaanbod!

Weekverblijf met korting in verband met Vaderdag

Wil je liever niet naar Frankrijk of had je een andere bestemming in gedachten? Dan kun je kiezen voor een Vaderdagvakantie waarbij je een weekje op reis gaat met je vader en je korting krijgt op de vakantie. Pierre & Vacances biedt nu namelijk een super vakantie aan waarbij je tot morgen (dus wees er snel bij) een weekverblijf naar Spanje, Frankrijk of de Antillen kunt boeken met kortingen tot wel 300 euro! Neem vader mee op vakantie en bezorg hem een onvergetelijke Vaderdag dankzij het super aanbod van Pierre & Vacances!

Vaderdag in Turkije

Vaderdag doorbrengen in Turkije? Klinkt dat niet geweldig? Je kunt dankzij het unieke aanbod van Neckermann nu je Vaderdag in Turkije doorbrengen en deze reis super voordelig boeken. Je krijgt namelijk tot 400 euro korting per persoon op deze super vakanties waar je papa mee kunt verrassen. Kies je lievelingsbestemming uit bij Neckermann en geniet van een super Vaderdag met korting!

Andere leuke Vaderdagreizen

Als de bovenstaande aanbiedingen je nog niet warm hebben gemaakt voor een super Vaderdagvakantie, dan hebben we nog een optie voor je. Vaderdag moet namelijk speciaal zijn voor je vader, maar mag zeker ook een leuk uitje zijn voor jou. Daarom kun je een kijkje nemen bij Budgetraptor. Deze reisspecialist biedt diverse reismogelijkheden aan met prijzen die tot 50% lager zijn dan bij andere reisbureaus. Daarom kun je voor Vaderdag ook voor een van deze super reizen kiezen. Wat dacht je van een korte relaxvakantie voor Vaderdag of juist een Vaderdagreis naar een exotische bestemming? Je kiest het maar en bespaart veel geld wanneer je voor Vaderdag kiest voor een van de reisaanbiedingen van Budgetraptor!

Welke Vaderdagaanbieding je ook mag kiezen, ze zijn allemaal super en je krijgt op allemaal korting. Je weet het waarschijnlijk ook al: Shoppen of reizen boeken via Korting.com betekent extra korting!

Categories: