Nieuwe shops uitproberen en korting krijgen

Vind je het ook leuk om zo nu en dan nieuwe winkels uit te proberen? Dan kun je de nieuwste winkels die met ons samenwerken uitproberen.

 

 

 

 

De nieuwe shops

Er zijn recentelijk verschillende shops erbij gekomen. Je kunt nu kiezen voor:

·         Een shop die heerlijke pizza’s verkoopt

·         Een nieuwe seksshop

·         Een shop voor te gekke uitjes met de hele familie

·         Een online reisbureau

·         Een dolfinarium waar je terecht kunt voor een dolfijnenshow als geen andere.

Lees verder voor meer informatie over wat deze nieuwe shops allemaal te bieden hebben!

De leukste reizen

Wie vindt reizen nou niet leuk? Je ziet nieuwe plekken, kunt heerlijk tot rust komen en geniet! Daarom is er een nieuw online reisbureau waar je nu je vakantie kunt boeken. Dit online reisbureau is Booking.com. Zij verhuren meer dan zevenduizend woningen die zijn verspreid over 221 landen en gebieden. Boeken bij dit bureau betekent kiezen voor lage tarieven, geen reserveringskosten betalen en veilig reserveren. Kijk wat Booking.com aanbiedt!

Uitjes voor het hele gezin

Wil je niet naar het buitenland, maar wil je wel kiezen voor een gezellig uitje voor het hele gezin of zelfs de hele familie? Dan bekijk je wat Aquatopia te bieden heeft. Dit bedrijf is niet alleen een aquarium in Antwerpen, maar kun je zien als een unieke onderwaterwereld. Er zijn veel  verschillende vissen en reptielen in hun natuurlijke leefomgeving. Je kunt zelfs 12 haaiensoorten bewonderen. Waar wacht je nog op? Boek je uitje snel bij Aquatopia!

Een zeepark bezoeken

Goed, een onderwaterwereld is sowieso leuk en leerrijk, maar als je ook van andere leuke activiteiten wilt genieten, dan vind je Boudewijn Seapark Brugge waarschijnlijk leuker dan Aquatopia. Dit park is een dolfinarium waar je dolfijnenshows kunt bewonderen, de kinderen kunnen spelen in een overdekt speelparadijs en het hele gezin kan schaatsen op een overdekte ijsbaan. Je dolfijn-vakantie wacht op je bij Boudewijn Seapark Brugge!

Stoute artikelen bij de nieuwe seksshop

Als je toch al op vakantie gaat en je wil je partner een beetje verwennen, dan kun je zeker een kijkje nemen in het assortiment van de nieuwe seksshop op onze pagina. Deze heeft voor het gemak de naam “De Sex Shop” en biedt onder andere dildo's, vibrators, sexy lingerie en speeltjes aan. Bekijk het assortiment, kijk welke artikelen bijdragen aan je ultieme fantasie en verras jezelf (en je partner) met leuke artikelen van De Sex Shop waar je korting op krijgt via Korting.com.

Heerlijke pizza

Na alle gezweet wanneer je op vakantie bent gegaan en je gezellig hebt gestoeid met je partner, dan krijg je zeker honger. Het is dan tijd voor lekkere pizza’s. Domino’s Pizza behoort nu ook tot de shops die bij ons zijn aangesloten. Dit betekent dat je zelfs korting krijgt op pizza’s! Domino’s Pizza biedt de heerlijkste pizza’s speciaal voor pizzaliefhebbers over de hele wereld aan. Proef deze pizza’s van Domino’s Pizza!

Geniet van de voordelen van shoppen via Korting.com en probeer de nieuwe shops eens uit!