Super voordeel: Korting op alles

Het is pas Moederdag geweest nu is het Pinksteren. In dit mooie zomerseizoen kun je bij verschillende shops genieten van super kortingen. De kortingen voor het einde van de maand mei zijn geldig op alles van schoenen tot spullen voor je huisdieren. Neem snel een kijkje en sla je slag!

 

Exclusieve korting op schoenen

Schoenen heb je dagelijks nodig. Er zijn bovendien verschillende soorten schoenen voor verschillende gelegenheden. Voor elke gelegenheid en voor iedereen in huis vind je super schoenen bij Spartoo. Deze shop heeft van pumps tot sneakers en slippers. Momenteel hebben zij een exclusieve verkoop op hun uitgebreid assortiment schoenen. Tijdens deze exclusieve sale krijg je kortingen tot wel 50% op schoenen van topmerken zoals Coupleur Pourpre en BT London. Bovendien wordt je bestelling geheel gratis verzonden! Bekijk het assortiment van Spartoo en bestel vandaag nog!

Korting op spullen voor dieren

Als je huisdieren hebt, verdienen zij het zo nu en dan ook om verwend te worden. Daarom kun je producten voor hen kopen uit het assortiment van Dieren-Droom. Deze winkel is een grote online dierenwinkel waar je terecht kunt voor spullen voor knaagdieren, honden, vissen, vogels, katten en ga zo door. Misschien kun je wel een krabpaal voor je kat kopen of een bedje voor je hond. Ook dierenvoer vind je bij deze shop. Bestel vandaag nog spullen bij Dieren-Droom, want je krijgt bij deze shop momenteel 2% korting op alles!

Korting op gepersonaliseerde mokken

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Dergelijke geschenken laten de ontvanger zien dat je veel om hem of haar geeft. Mokken gebruik je dagelijks voor je thee, koffie, melk of cacao. Je kunt een unieke mok thuis gebruiken of naar kantoor brengen om je collegae jaloers te maken. Een gepersonaliseerde mok is ook zeker een goed idee voor Vaderdag… Verras iemand die speciaal voor je is door hem of haar te verrassen met een fotomok van Photobox!

Last minute vakanties met korting

Het is zomer. Dit is het ideale seizoen om op reis te gaan. Reizen hoeft bovendien niet duur te zijn, want als je kiest voor een last minute reis, dan krijg je er korting op. Kies bijvoorbeeld voor een zomervakantie in Frankrijk en krijg bij Pierre & Vacances 30% korting op je last minute boeking.

Kies je liever voor een vakantie die dichterbij huis is? Dan kun je kiezen voor een verblijf in een super hotel in Amsterdam. Je verblijft hierbij in een hotel waarbij shoppen, cultuur, entertainment en lekker eten op wandelafstand van elkaar liggen. Bekijk deze super reis bij Travelbird en geniet van korting!

Vind je een verre reis spannender? Dan kun je kiezen voor een geweldige vakantie in Zuid-Amerika en de Caraïben. Als je er snel bij bent, kunt je genieten van 25 euro korting op je vlucht met Air Europa. Connections biedt reizen naar topbestemmingen aan zoals Sao Paulo, Mexico City, Santiago de Chile en ga zo maar verder. Bekijk het complete aanbod bij Connections!

Korting.com deelt alle topaanbiedingen en kortingen met je en geeft je steeds extra korting. Schrijf je in om altijd op de hoogte te blijven van de deals!