Verwen jezelf na Pasen tegen aantrekkelijke prijzen

Tijdens Pasen heb je waarschijnlijk je gezin of andere familieleden verwend. Het is nu tijd om jezelf een beetje te verwennen. Er zijn veel verschillende manieren om iets leuks voor jezelf te doen. Je kunt onder andere kiezen voor lekkernijen of verzorgende producten of… tja, wat jij ook maar leuk vindt. Lees verder voor leuke ideetjes om jezelf te verwennen zonder veel geld uit te geven!

 

Verwen jezelf met chocolade of fudge

Als je een chocolade-liefhebber bent, dan is het een goed idee om jezelf te verwennen met chocolade fondue. 

Als niemand zin heeft om met jou te fondue laat jij jou pret niet bederven en fondue je lekker in je eentje! In dit kopje past genoeg chocolade voor 1 persoon en wordt geleverd met 1 vorkje. Doordat er een kaarsje onder het kopje kan, blijft de chocolade heerlijk warm! Bij MegaGadgets kun je deze chocolade fondue kopen voor slechts 9,95 euro!

Een andere smuloptie is de drinking fudge cadeaubox. De Fudge Frappe giftbox bestaat uit 6 fudge zakjes met de 2 lekkerste fudge smaken, namelijk; Classic Chocolate & Original Sea Salted Caramel, een frappé glas, roerstaafje, 6 gastronomische pirouline wafels & fudge boekje! De heerlijke Drinking Fudge Cadeaubox is nu bij MegaGadgets afgeprijsd. Het kost je nu slechts €19,95!

 

Make-up of verzorging om jezelf te verwennen

Een andere manier om jezelf te verwennen is door te kiezen voor verzorgende middelen of make-up. Bij Ici Paris XL vind je verzorgingsproducten van topkwaliteit. In de webshop vind je zowel producten voor je haar, gezicht en lichaam… Er zijn verschillende topmerken in het assortiment. Bovendien geniet je nu van 15% korting als je 2 of meer make-up en/ of verzorgingsproducten koopt bij Ici Paris XL.

Er is bovendien bij Ici Paris XL een andere actie op dit moment. Bij aankoop van een Biotherm Homme product ontvang je een gratis toilettas met luxeminiaturen. Ontdek vandaag nog de actie op de website van Ici Paris XL.

 

Verwen jezelf en verzorg je haar

We willen toch allemaal stralen? Verzorg dan je haar. Mooi haar kan ervoor zorgen dat je hele uitstraling positief wordt beïnvloed. Vooral in combinatie met de make-up en verzorgende producten van de bovengenoemde shop zie je er perfect uit. Wij kennen een manier om je haar op een aantrekkelijke manier te verzorgen. Je kiest voor de producten van Haarboektiek… Dit is een speciaalzaak in alles wat het haar betreft en deze verkoopt professionele haarproducten. Verwen jezelf en zorg voor je haren door te kiezen voor de producten van Haarboetiek.be!