Waarom je je printerinkt bij Goedkoopprinten zou moeten kopen

Het is een van die dingen in het leven waar niemand gelukkig van wordt: de inkt van je printer raakt op, of vaak in ieder geval één van de inktcartridges is leeg, en dus moet je tijd en geld investeren om ervoor te zorgen dat je printer weer gewoon kan functioneren. Inktcartridges kopen is niemands hobby, omdat je moet uitzoeken wat je nodig hebt, wat je wilt en waar je die inkt of toner het beste kunt kopen. We leggen uit waarom je je printerinkt bij Goedkoopprinten zou moeten kopen.

24/7 bereikbaar

Welke webshop is er nu dag en nacht bereikbaar om klanten te helpen? De laatste winkel waarvan je dat misschien verwacht, is een winkel die printerbenodigdheden verkoopt. Toch is het zo dat Goedkoopprinten voor klanten 24 uur per dag bereikbaar is. Na openingstijden is het bedrijf bereikbaar op een mobiel telefoonnummer, zodat je altijd direct geholpen kunt worden als je met een vraag zit. Dat is echt een unieke kwaliteit van deze winkel.

Scherpe prijzen

Misschien wel de beste reden om je printerbenodigdheden en in het bijzonder je inktcartridges aan te schaffen bij Goedkoopprinten, is het feit dat je er terecht kunt voor de combinatie van scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Printerinkt is duur, dus is het fijn als je daar flink kunt op besparen door een kwalitatief goede huismerkcartridge of afgeprijsde originele cartridge te kopen. Eigenlijk is het bij Goedkoopprinten alsof je altijd korting hebt!

Hoge beoordeling op TrustPilot

Iets anders dat zeer voor Goedkoopprinten spreekt, is de waardering van klanten. Op TrustPilot haalt de shop een hoge beoordeling gebaseerd op de ervaringen van klanten. Dat schept vertrouwen voor nieuwe klanten om inkopen te doen bij deze winkel, in de wetenschap dat anderen er tevreden over zijn en de kans op een slechte ervaring dus niet groot is.

Meer dan 1500 soorten cartridges

De kans is klein dat je niet slaagt bij Goedkoopprinten. Want of je nu een cartridge nodig hebt voor een Canon, een Brother, een HP of een Epson printer, met meer dan 1500 soorten cartridges in het assortiment zitten de cartridges die jij nodig hebt er geheid tussen. Zoek eenvoudig op het merk van je printer om je gewenst cartridgetype te vinden.

Niet goed? Geld terug!

Veel mensen zijn nog een beetje huiverig over huismerkinktcartridges, omdat printerfabrikanten ervoor waarschuwen. Het zou slechtere resultaten opleveren of zelfs je printer kapotmaken. Dat blijkt in de praktijk zeer mee te vallen, maar het kan een drempel zijn om ze te kopen. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over een miskoop bij Goedkoopprinten, omdat de winkel werkt met een ‘niet goed = geld terug’ garantie. Ook als je de verpakking al geopend hebt, lost Goedkoopprinten het netjes met je op.

De volgende dag in huis

Bij Goedkoopprinten kun je ook rekenen op een snelle levering van je bestelde producten, en dat is natuurlijk heel fijn. Wat je bestelt, is doorgaans de volgende dag al in huis, tenzij er bij de bezorgdienst een kink in de kabel komt. Zo hoef je dus in principe nooit lang te wachten tot je printer weer terug in bedrijf is, wat helemaal fijn is als het een noodzakelijke zakelijke aankoop is!

Nu kun je dus één ding afstrepen van je to-do lijstje: het zoeken van de juiste winkel om je inktcartridges bij te bestellen. Goedkoopprinten heeft geheid wat jij nodig hebt en ook nog voor eens scherpe prijs. En bevalt je aankoop onverhoopt toch niet, dan is er ook geen man overboord door de ‘niet goed = geld terug’ garantie. Heb je daar vragen over, dan kun je daar zelfs midden in de nacht mee terecht. Wat wil je nog meer van een winkel in printerbenodigdheden?